Uw trusted advisor voor IT, Cloud en
Managed Services

Hier zijn we terug met een zomer vol boeiende sessies! Net zoals vorig jaar snijden we wekelijks een ‘hot topic’ uit de IT-wereld aan, zodat je na de zomer perfect weet wat Uptime Group jou kan bieden.

Eerst even een klein woordje over Uptime Group:

Uptime Group is een divers netwerk van gedreven IT-bedrijven met in totaal 390 werknemers die samen meer dan 1732 jaar ervaring in de IT-sector bundelen. Elk bedrijf ontplooit zich in zijn eigen vakgebied en kan altijd terugvallen op de expertise van de groep. Zo slaagt Uptime Group erin het single point of contact te zijn voor al uw vragen, problemen en projecten.

Een essentieel kenmerk van onze aanpak is dat we door onze uitgebreide kennis ook steeds de totale oplossing voor ogen houden. We zijn trots op de nichekennis die onze diverse experts hebben opgebouwd, maar we maken echt het verschil in de manier waarop we die uiteenlopende kennis samenbrengen om complexe interacties tussen systemen te optimaliseren.

Summer of Innovation bestaat er dus uit om alle kennis die wij binnen het bedrijf hebben, te delen met jullie. Alsook naar de toekomst te kijken. Waar liggen de valkuilen en hoe kunnen deze vermeden worden? Welke veranderingen zien we binnen het IT-landschap en hoe kunnen we daarop anticiperen. Kortom uiterst interessante sessies om jullie kennis en blik te verruimen.