Legolab

Heb je je ooit al afgevraagd hoe een residency van ‘Red Hat Open Innovation Lab’ aanvoelt? Wil je een aantal methoden en werkwijzen ervaren die door het team van ‘Open Innovation Labs’ worden gebruikt om iteratieve levering van werkende en geteste producten te versnellen?

Schrijf je in en laat je volledig onderdompelen in een uiterst interactieve Lego Labs-residentie. Er is geen codering vereist, dus je moet geen codeer ervaring hebben. In slechts enkele uren doorlopen we wat we normaal in meerdere weken met onze klanten doen.

Dit lab is een meeslepende, leuke en energieke activiteit om praktijkervaring op te doen. We bouwen producten met behulp van lean, agile en continue bezorgpraktijken die veel van de tools en technieken simuleren die we gebruiken in Red Hat Open Innovation Labs.

  • Datum

    24 juli 2018

  • Tijdstip

    09u00 – 15u00

  • Adres

    Prins Boudewijnlaan 41, 2650 Edegem

Red hat

Red Hat is een van de grootste en bekendste ondernemingen ter wereld die zich vrijwel uitsluitend met open source software bezighoudt. Hun doel is om ervoor te zorgen dat open source-ideeën de goede samenwerking van anderen, in elke levensfase, beïnvloedt en verbetert. Waar mensen samenkomen om een gedeeld probleem op te lossen, daar wil Red Hat een handje helpen.

Open Innovation Lab

‘Red Hat Open Innovation Labs’ is een unieke residentie-ervaring waarmee Red Hat zijn eigen cultuur ontsluit en de transformatie van zijn klanten inspireert. We gieten onze eigen mensen, onze producten, methoden, werkwijzen en onze cultuur in een intens tijdsframe waarin het samengevoegde Red Hat-team significante en reële resultaten kan realiseren. We bouwen samen echte producten en laten in een mum van tijd aan heel het bedrijf zien wat mogelijk is als dezelfde mensen worden blootgesteld aan verschillende omgevingen en culturen.

Schrijf je in voor Red Hat’s Legolab!