Hoe gaat u om met data management uitdagingen?

Data is de kern van alles wat we doen. Het doel van elke bedreiging is om deze data uit te buiten. De  wetgeving reguleert hoe deze data opgeslagen, beheerd en beschermd moet worden. Omgaan met deze uitdagingen is zeer moeilijk door een gefragmenteerde , in solo’s opgesplitste en complexe IT omgeving.

Opnieuw beginnen is geen optie.

Hoe gaat u hier mee om?

In deze sessie gaan we dieper in op hoe 4 grote data management uitdagingen aangepakt kunnen worden.

  • Meer databronnen te beschermen (fysiek, virtueel, cloud,…)
  • Meer bedreigingen ( Ransomware, Crypto-attacks, menselijke fout, …)
  • Meer wetgevingen (GDPR , HIPAA,..)
  • Nood aan meer optimalisatie voor kost, beschikbaarheid en efficiëntie.

Aparte en information studio (+demo)

Hoe complex is uw IT Infrastructuur op een schaal van 1 tot 10 ?

Waarschijnlijk geeft u een hoog cijfer aan en dit is niet verrassend, gezien de aanwezigheid van enorme virtuele omgevingen en de acceptatie van hybrid en multi-clouds. IT-complexiteit creëert fragmentatie van uw infrastructuur en uiteindelijk fragmentatie van kritieke bedrijfsapplicaties en -gegevens. Wanneer u niet alle inzichten heeft in uw infrastructuur en uw data, is het onmogelijk om te weten waar risico’s zijn, waar u te veel uitgeeft en wat uw mogelijke business voordelen zijn!

Hoe weet u hoeveel er daadwerkelijk uitgeven wordt aan uw infrastructuur? Hoe begrijpt u wat er precies in de Cloud staat? Het antwoord is dat het juiste niveau van inzicht in uw data en IT-infrastructuur nodig is. U moet in staat zijn om inzichten en IT-analyses te abstraheren boven uw gefragmenteerde infrastructuur. En niet alleen voor uw Veritas gerelateerde infrastructuur maar in uw gehele IT-landschap, of het nu gaat om Dell EMC, NetApp, Commvault, Veeam, IBM, Cohesity, Pure Storage, Amazon Web Services, OpenStack, Microsoft Azure etc.

Veritas maakt uw complexe IT-omgeving inzichtelijk met APTARE IT Analytics

DATUM


19 september 2019

Uur


09u00 – 12u30

Adres


Prins Boudewijnlaan 41
2650 Edegem

Taal sessie


Nederlands

Spreker

Johan Jossa

  • Sales Engineer

schrijf u hier gratis in